Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonting extra


Du flög aldrig in i mitt fönster
bröt aldrig nacken mot rutan
skvätte den med blod
för att fånga mig

det behövdes inte.

De var inte heller så
att du var en glidflygare
i min ögonvrå
likt en ständig påminnelse
för att bli oumbärlig

det behövdes inte.

Vi möttes i luften
när vi båda var som bäst
när vi hade som roligast
och fann ut vad som saknades
för gemensam välgång
vilka konturer som skulle fyllas
med någonting extra.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 140 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-24 21:25



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Intressant grepp för att beskriva ett möte med någon som fick betydelse för dig.
2013-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol