Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du trodde de var äkta

Du har sett mig skratta och le.
Du trodde det var äkta,
men allt var bara en fasad jag visade utåt.
Du trodde jag var lycklig
ack så fel du hade.
Nu då vi aldrig mer sett så skrattar jag och ler.
Tro det eller ej men jag är lycklig.
Ja det är äkta och inte falskt denna gång.
Men du vet inte att det jag visade förut var oäkta.
Jag är lycklig och skrattar och ler var dag.




Fri vers (Fri form) av Kristina Berg
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-26 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristina Berg