Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tungt allvar

det bor ett tungt allvar mellan mina ögon
ofrivilligt höjer jag på ögonbrynen

ofrivilligt rynkar jag pannan

sätter mig långsamt

i ögonvrån göms torkade drömmar
maror
fåfänga

sömnen torkar oss rena

från synderna vi närt
när daglivet levt oss




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-27 17:39



Bookmark and Share


  Nanna X
så vackert!
2013-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP