Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avstånd

världen är allvar
jag följer den på avstånd
och förundrar mig




Bunden vers (Haiku) av Ingela Svenson VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-04-28 00:10



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fin inledning....visst är världen allvarlig. Bra att hålla lite avstånd.
2013-04-28

  Nanna X
vacker enkelhet
2013-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP