Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är här av en anledning.


"Skulle jag ge dig,
allt det där jag aldrig ger dig"
sjunger Åkerström

och du har allt som är jag
ibland lite dolt och slutet
men jag är här
som jag alltid varit
så som du känner mig

När du pratar om passion
säger du att jag kanske behöver mer
på ett sätt du inte gör
på ett sätt du inte ger
att jag är en Betty Draper
sökandes en annan lycka

Jag är här
som jag alltid varit
så som du känner mig

och jag är här av en anledning
Det du gör
och det du ger

men ibland sjunger jag Fred Åkerström
i duschen
tänker att mitt hår
har samma färg som Betty Drapers.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-29 08:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol