Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den tilltalar mitt barnasinne helt enkelt och för den polis (eller groda) som aldrig hört den förut är den förstås hejdlöst orolig.


Variant på barnslig vits






Det stod en stor groda och hoppade upp och ner på en manlucka i gatan, det stod ett stort A på luckan. Den ropade 21, 21, 21, 21. En polis gick fram till grodan och frågade varför den hoppade upp och ner på luckan så där. Och vad det där 21 skulle föreställa. Grodan steg av locket och lyfte på det, polisen tittade ner i hålet varpå groda nummer två klev fram bakom polisen och puttade i polisens rygg så polisen trillade ner. Raskt skyfflade groda ett på locket igen och började hoppa och ropa igen. 22, 22, 22, 22. Då kom det fram en polis och undrade över varför grodan hoppade upp och ner och ropade 22.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-01 22:32



Bookmark and Share


    Bellissima
:)
2013-05-03

  ULJO
Den var rolig
2013-05-01

    CeseusII
alltså. superlol
2013-05-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP