Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om Att vara tom

Jag ser mig själv som ett verk från Picasso!
Så sprudlande vacker och underbar
Så passionerad och lycklig såklart!




Sen kom det där
och hällde syra över allt

Nu är det tomt
Ett stort sönderfrätet hål

i en ram

*




Fri vers (Fri form) av MayaN
Läst 329 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-07 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MayaN