Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild av Lawona Forslund på ett barnbarn i aktion. Inspiration Andra Timotheosbrevet och Hebreerbrevet


Att nå målet


Ingen idrottsman

kan få segerkransen

om han inte

följer reglerna


Då vi nu är omgivna av

så många vittnen

låt oss befria oss

från allt som tynger


och hålla ut

i loppet

som ligger

framför


Må vi ha blicken

fäst vid Jesus

trons upphovsman

och fullkomnare


För att vinna

glädjen

som väntade

uthärdade han korset


och sitter

nu

till höger

om Guds tron


Tänk på honom

så att ni

inte tröttnar

och förlorar modet


utan mottag

med tacksamhet

disciplinen från Gud

vår Tränare för evigheten


ty den Gud älskar

den fostras

och tränas

till skicklighet


Han tror på oss

och ser vad vi kan bli

i framtiden sedan

han är färdig med oss





Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-05-08 05:15



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skaldat
hoppfull läsning
2013-05-12

    ej medlem längre
Ja, han är vår dagliga tränare...
2013-05-09

  ResenärGenomLivet
Att hålla ögonen på målet är viktigt...uppmuntrande text...
2013-05-09

    ej medlem längre
Vilken uppmuntran du leverar här- ifrån underbara styrkeord! Fint fångat
2013-05-09

  Eva Helene VIP
Stärkande läsning.
2013-05-08

  Chawa VIP
Fin andemening om livet som tränar oss!
2013-05-08

  Alva Johnsson VIP

En röst till vårt inre.
2013-05-08

  walborg
En väl genomtänkt text - varmt tack
2013-05-08

    ej medlem längre
Det är fint att påminnas om detta.
2013-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP