Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=I0IAa50kZZ4 Bild Jakob


Närmare Gud till Dig


Ibland kommer

hemlängtan

starkt över mig

mer än vanligt


och tårarna flödar

trots att jag

befinner mig

i Guds famn


"Döljer för pilgrim trött

solen sitt sken,

blir än min huvudgärd

hårdaste sten,

skall jag dock drömma mig /:

närmare Gud, till Dig, :/

närmare Dig!"





Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-05-09 20:16



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fint ...
2013-05-21

    ej medlem längre
"och tårarna flödar
trots att jag
befinner mig
i Guds famn"
Fantastiskt fint!
2013-05-21

  Sunlight
i tårar
närmare
hjärtat
kärlekens hemvist

tack för din fina och berörande text
2013-05-13

  anits VIP
Så kan det kännas ibland
fint förmedlade känslor
2013-05-12

  mare VIP
En dag Bibbi
får vi resa hem
till vårt eviga
ljusa, vilken
dag det ska bli!
2013-05-12

  walborg
Glädjen över livet innehåller ibland motsatt aspekt - livet är så starkt
2013-05-11

  Rozsi.kovacs

så vackert skrivet
2013-05-11

  Eva Helene VIP
Tunga känslor - hoppas innerligt att det vänder!
2013-05-10

  Fairytailgirl
Han är jättenära alla som söker honom och även dig Bibbi, men livet är ju så tufft nu och ibland blir man ju så trött på allt runtomkring, all meningslöshet man ser ständigt, men man får ändå förtrösta på vår skapare som har en plan med mänskligheten och han vill ju alla väl!!!
2013-05-10

  ResenärGenomLivet
Ja, hemlängtan finns där...förstår dej så väl...
2013-05-10

    ej medlem längre
Ja, att vara nära Skaparen är ljuvligt å något som vi önskar!
2013-05-09

  M M Mannheim VIP
Fint skrivet Bibbi!
2013-05-09

  Eaglemountains VIP
denna så vackra sång, som är en av mina absoluta favoriter, men även en önskesång när jag sjunger i kyrkan och på andra ställen. Jag sjöng även denna på min fars begravning ... Tack för dessa ord ...
2013-05-09

    ej medlem längre
Ja, så blir det ibland, det är tungt i denna hårda världen.
2013-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP