Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt yngsta barnbarn. "Look mom I'm and old guy." Do old guys look like that?


Vad vore livet utan humor?


Ethan fick mig att le riktigt gott

mer än en gång under gårdagen

Humorn en verklig gudagåva


Han skulle vara hos mig

medan storebror hade

fotbollsmatch och vann 15-0


Vi målade, bakade med lera

ritade med färgade kritor

och besökte lekparken


Sedan ville mamma bjuda på middag

och vi måste ta oss en dusch först

som tur var hade jag två hårtorkar...


Dockan satt välplacerad i sin vagn

och tittade storögt på oss...

medan vi skrattade gott




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 646 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2013-05-11 09:49



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
:) Man blir varm i hjärtat.
2013-05-19

  Minkki VIP
rart med rara stunder :)
2013-05-16

  Eva Helene VIP
Vilken underbar samvaro, härligt!
2013-05-14

  Sunlight
så värdefullt
2013-05-13

  Stefan Albrektsson
Ha, ha, ha - fin text och ljuvligt foto!
2013-05-13

    ej medlem längre
Jag skrattar ofta åt dem!
2013-05-12

  HelenaW
Utan humor vore livet inte värt att leva.. Och inget kan få en och skratta så gott och hjärtligt som ett barn. :)
2013-05-12

  anits VIP
En sådan underbar stund
väl förmedlat
2013-05-12

  Fairytailgirl
Ja, det är verkligen som du skriver en Gudagåva och det finns så mycket humor och man mår så bra i själen när man får skratta mycket...
Låter underbart trevligt och barm är ju så underbara och roliga!!!
2013-05-11

  Chawa VIP
Underbar glädje! :)
2013-05-11

    ej medlem längre
Jag ler med dig medan jag läser. Din text är fylld av kärlek, glädje.
Kom o tänka på Sefanja 3:14-17. Kanske ett ord till tröst o glädje nu för dig?
Kram
2013-05-11

  ResenärGenomLivet
Ja, barn är obetalbara...och det sägs ju att ett gott skratt förlänger livet, så skratta ofta och mycket...
2013-05-11

  mare VIP
Låter glädjande ;))
2013-05-11

  walborg
Guldtid för båda
2013-05-11

  Ninananonia VIP
:) härligt :) med humor...
2013-05-11

    ej medlem längre
underbar stund
2013-05-11

  Eva Langrath VIP
Underbar text
2013-05-11

    ej medlem längre
Så trevligt med sällskap ibland.
2013-05-11

    ej medlem längre
Vilken härlig dag ni fick!
2013-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP