Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har ingenting att ge dig.

jag har ingenting att ge dig, för jag är alldeles för packad, för full av hopp, lycka, saknad, sorg och vodka. jag har ingenting att ge dig, för jag är så otroligt tom, ingen kärlek eller omsorg.

och du säger att jag ska vänta tills jag är redo. men jag kommer aldrig vara redo. du ber mig att komma till dig när jag vill mysa, men jag kommer aldrig komma till dig och erkänna att jag behöver närhet ibland.

och min största rädsla är att du någon dag kommer se mig på det sättet jag ser mig själv. den dagen kommer vara den sista för oss, det är jag säker på.




Fri vers av Sara H
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-12 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara H
Sara H