Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Räddningsutrustning ombord på ett flygplan kan som bekant vara litet av varje. Allt från flytvästar till alkohol eller inplastad mat. Själv är jag inte mycket för att flyga, annat än genom att vara uppe i det blå.


Som det kunde upplevas förr (I)







'Var rolig och förbli rolig' som det stod på räddningsutrustningen i SAS flygplan under en del år.
Rolig är förstås det danska ordet för lugn.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-13 22:47



Bookmark and Share


    Erika H
Annars en häftig uppmaning i en tid av oskratt.
Spriten hjälper kanske till om det roliga tryter?
2013-05-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP