Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Emelinda inspirerade med sin text krig. Försök till att skriva en foting. Livet påstås ibland vara det som föregår 'fönstret mot himlen'. Ser du en del av ramen, till själva verkligheten?


Något litet om livet





Livet är förstås
en fråga om
anpassning. Att själv

anpassa sig till
en relativ omgivning
eller att få

omgivningen att anpassa
sig i relativitet
till självet, till

en enda självisk
individ. Någon som
du själv, alltså.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 26 gånger
Publicerad 2024-04-02 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP