Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Känna att jag lever.


ibland måste jag komma tillräckligt nära döden,
för att kunna känna att jag verkligen lever.




Fri vers (Fri form) av Blackie
Läst 316 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-17 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blackie
Blackie