Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten har legat till sig i dagboken sedan någon gång under 2011. Nu har en flitig läsare av just dagboken uppmärksammat mig på hur aktuell texten har blivit, nog för att publicera just idag.


Något litet om sexualitet






Under en vittnessvisning...
'Det ser man ju vem som är hetero.'
Numera blir det ju alltmera vanligt att folk vågar komma ut som just hetero.
'Mamma, pappa, jag måste få berätta en sak för er. Jag är hetero och stolt över det.' Allmän kramfest uppträder efter några trevande försök till närmanden.
'Mitt barn, även vi är stolta över detta' säger nypåhälsande vännen som är den egentliga pappan till barnet, bara att ingen av dem kommit på detta ännu.

När det kommer till kärlek är den första egenkärleken den man lätt får nobben på av sig själv. Hur man än försöker smickra sig själv så får man oavlåtligen nobben av sig själv och den hatkärleken till självet lever sitt eget liv ända fram till döden.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-18 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP