Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Även om en hel del polacker vill få det till att om det finns humor i världen, den springer ur just deras lidandes tradition, bara för att gospel springer ur sydstatsslavarnas tradition att sjunga på jobbet...


Nydanad vits på gammalt tema







Alla barnen...
gick på fest, utom Beethoven som tog det piano och dessutom anser att ha kul var pest.
(Mozart däremot älskar fest och glam, om man får tro Milos Forman)

I filmens värld är man inte död på riktigt om det var på riktigt man dog. I filmens värld är man bara död om man dog i filmen. Inte om det var på riktigt.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-19 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP