Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min ofrivilliga lycka

Jag dränker mig i tomhetens avund,
på djupet släpper jag min själ.
Bortom horisonten vankar inget,
förutom grunden i mitt askmoln.

Men från botten i min berusning,
lyfter en strimma ljus min själ.
Och över himlen hörs toner så klara,
medan jag varsamt bestiger molnen.

Tack - inte ett ord mer eller mindre.




Bunden vers av Den Andra Andreas
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-20 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den Andra Andreas
Den Andra Andreas