Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Yksi askel eteenpäin surutyössä...


Surutyö



Sen jälkeen

kun sinä rakas ystävä

muutit taivaankotiin

silloin kirjoitin sinusta muistorunon


Sen jälkeen minun kynäni pysähtyi

en ole saanut mitään kirjoitettua

Ajatusmaailmani ikääkuin pysähtyi


Olen ottanut monta kertaa

puhtaan valkoisen paperin esille

mutta olen pelännyt

en ole voinut tuhria sitä turhilla sanoilla


























Fri vers av maija tuori
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-22 19:38



Bookmark and Share


  Minkki VIP
tämä on yksinkertaisuudessaan koskettava teksti! kaikella on aikansa - kuoleman edessä pysähtyy, "normaali" järkkyy, käsikin hiljenee suruun...
2013-08-16

    Esa Salomaa
Näin käy erottamattomasti, tiedän tuon omasta kokemuksesta
2013-06-05

  aol
fast jag inte begriper gillar jag dikten,
2013-05-23
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori