Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt till den bäste vän man kan önska sig!


-Till David-

Det finns dem som söker hela livet
det finns dem som tar sina vänner för givet.

Må hända har jag gjort detta men aldrig med flit
du är en av de få som har givit mig tillit.

Du har alltid ställt upp för mig
hjälp mig att älska mig själv och för det tackar jag dig.

Som en ängel finns du alltid i mitt hjärta kvar.
David, du är omtänksam, go och rar.

Igår fyllde du år och jag är ledsen att jag inte kunde vara där
därför ägnar jag denna dikt till dig, som jag håller så kär.

Jag hoppas att jag någon gång i livet kan göra för dig
vad du under en längre tid faktiskt har gjort för mig.

Grattis önskar jag dig i efterskott,
till dig, min vän som jag önskar allt gott!




Bunden vers (Rim) av Mirrie
Läst 250 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-24 19:41



Bookmark and Share


  Mirrie
Tack <3
2013-05-29

    ej medlem längre
Den finaste vänskapsförklaringsdikt som jag har någonsin läst. Den rimmar så bra.
2013-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Mirrie
Mirrie