Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuld.

 

 

För jag ville ju bara hålla

dig, nära

så enkelt var det men jag orkade inte

jag var för trött det var så varmt men

 

jag vill ju bara hålla, dig.

 

men jag kom, 

 

inte.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-01 02:36



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
kanske kom du ej
samtidigt
kom du

det lever i dina ords andning
2013-06-09

    ej medlem längre
ärligt om det svåra
2013-06-01

    ej medlem längre
Nära å kära!
2013-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP