Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Buren

 

 

Hur kom den vågen som bar dig

vart visste den mina fotsteg hur

hörde den mitt seende och jag

såg dig och jag var vid

 

vågen hur dem hamnade i mitt inre och hur den räckte hela

vägen till dig hur

sinnligt det kom sig att

 vi blev

 

 

 

oss

 

lutar ditt mot välvda morgonbågar som håller det som 

kärligt är

 

 

oss.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-14 23:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint!
2013-06-15

  Tarantaran
vackert varmt
kärleksfullt
sinnligt... tycker
också om kärligt,
låter härligt!!
2013-06-15

    ej medlem längre
"Kärligt",

vilket underbart
äkta ord.
2013-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP