Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur andan.

 

 

Jag har lite svårt att andas där jag går för ljuset

är så mycket ljus och allt det gröna väller in genom ögonlinsen och

liksom makar undan det bruna ur min iris (det är då jag snubblar) mossmjuk strävhårig bortglömd i trädateg samlar åkerbärsblommor till ett hav av ändlöst rosavitt. Som flor framför gammalt ansikte vars

doft ännu vittnar om det mörka bortglömda ljuvligt frodiga den en gång var..

 

Jag vill simma här, vältra urkroppen och tidiglägga kvällskvisten, sluta ögonen mot den kyliga kvällssyfonin jag vet snart ska komma.

smådjurens serenad och allt grön och så jag.

en ovanligt vanlig sommardag.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-06-16 18:28



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
så skriver du
så är du
i
skönhet
2013-06-26

  Stefan Albrektsson
Vackert och alla sinnen berörs denna ovanligt vanliga sommardag - tycker mycket om önskan som uttrycks här: "Jag vill simma här, vältra urkroppen och tidiglägga kvällskvisten".
2013-06-20

  ULJO
Briljant skriftat vännen
2013-06-17

    ej medlem längre
Jaså, det känns så, urvackert fylld av mystik!
2013-06-17

  aol
verkligen bra skriftat,
2013-06-17

  Max Poisé VIP
Perfekt! Bra här Y!!
2013-06-16

  kerstin skriver VIP
jamen åh, vältra urkroppen! ja, så. bara så.
2013-06-16

    ej medlem längre
Symfoni
eller
syfoni


eller
symphony.


allt låter underbart
när hjärtan skaldar..........
2013-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP