Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smile!

 

 

Det rister i leendet, än upp, än ner

hakar sig fast i smilgropens ytterkant innan det befrias

och dina ögon gnistrar som det vackraste av allt skapat.

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-06-19 15:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, vad vore livet utan ett litet vänligt smil!
2013-06-20

    ej medlem längre
Underbart!
2013-06-19

  Stefan Albrektsson
: ) Ja, så är det verkligen!! Tack! Ett av de vackraste uttryck som finns i det mänskliga kroppsspråket (i klass med förvånad tacksamhet). Och dina ord letar sig in i mungipor och glittrar till i ögonen på mig!
2013-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP