Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite levnad från bakfickan !

Vilka ögon har mot därsom det ljusnar

vilka knoppas vilka slår ut i blom

 

vilka höstas när tårar ej förmås att gråtas

därsom solen gömt sig till slut

 

vik dig, hav din börda och sedan stå upp rak

vi har alla aktersegel som hindrar vår färd

som gör oss tyngre bak

vi har alla mörker som bryter igenom men vi har alla var och en sol

le en smula vänd ej till baka

vila i äng från i fjol.

 

Livet är en saga från början till slut, vi har alla en penna och ett ark

minns det och börja från början till slut, det gör dig stor och stark,




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-06-24 22:16



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
visdomssannhet
2013-06-26

  Fem hjärtan VIP
Mycket sanning ligger och vilar på botten i denna djupa text! Applåd!
2013-06-25

    ej medlem längre
Finstämt!
2013-06-25

    ej medlem längre
Som en lärdom från gammelmormor
på Gotland.
2013-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP