Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Gud


Du är nära mig
när jag behöver Dig

Ingen annan
är som Du
min käraste Gud

När natten blir mörkt
och jag är rädd

Då kommer Du
och tröstar mig

Min käraste Gud
jag älskar Dig







































Fri vers av maija tuori
Läst 378 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-06-25 16:38



Bookmark and Share


    Ernst Morawetz
Du borde kanske läsa dikten "Non credo"!
2013-06-29

  Bibbi VIP
Amen!
2013-06-26

  Eaglemountains VIP
en mycket vacker bön, som blir besvarad ...
2013-06-25

  anits VIP
Så fint och berörande skaldat
jag känner precis som du
2013-06-25
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori