Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tror jag röstar på pensionärspartiet och följer indiantraditionen, då alla andra partier ändå ligger till vänster om USA...eller kanske landsbygdspartiet eller samepartiet Bilden: Red Crow, spelade hövding i Dances with Wolves


Pension[ärs-för]säkring [rimvers]

~*~

Att sälja saker som pensionärs-säkrade
är väl bra som en pensionsförsäkring

då de inte petar i blomsterrabatten
finns det ett överflöd av matrabatter

tillgång och efterfrågan det är inte frågan
om att affärerna gör sina affärer gång på gång

kopierar kända rätter och kvalitetsmärken
för ett mindre pris sina utvattnande märken

så att sälja teknik som pensionärs-säkrade
är väl bra som en pensionsförsäkring

saker som fungerar bra men förenklade och ej lika dyra
är väl bra så ingen sig illa gör av de äldre så dyra


4 Jun 2013

L Patrik W Johansson

dyra = från engelskans dear i positiv bemärkelse




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 437 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-06-29 23:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Indianerna har många kloka värderingar. Fin bild!
2013-06-30
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP