Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kram alla poetvänner!!

jag önskar att jag skrivit ömmande rader

sådana som jag vet berör

men de finns alla i mitt hjärta

och jag vill inte att någon hör

 

mina rader har genom livet

skrivit sin melodi i mig

och om jag finge sjunga dessa rader

hur vet jag att de berörde dig

 

men, det är inget som jag måste veta

det som smärtar det tillhör mitt 

och jag har ingen önskan att du

ska sörja som mig och kalla det för ditt

 

nej bättre är hur skrattet blommade hur solen sken så varm

hur sensommar skänkte sitt gyllene bröst och hur

ljuset höll mig varm

 

bäst av allt är hur hösten nalkades hur löv brann det röda

hur gråten tystnade när vintern kom och hur

livet faktiskt kan sluta blöda

 

nej tyst är jag nu, ni har hört min lisa

ni har gråtit när jag skrivit svart

och därför ja, det kan jag säga

har jag styrkan att sova i natt.

 




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-07-06 01:08



Bookmark and Share


  Catharina Edin
Du är absolut värd en kram, poet!
2013-07-06

    ej medlem längre
Kram själv!
2013-07-06

  walborg
Rika inre källor att ösa poesi ur - stanna för allt i världen inte upp med att skriva!
2013-07-06

    ej medlem längre
All gott till dig, bästa Annika!
2013-07-06

  Peter Olausson VIP
tack för en fin text, och för att vi på Poeter får läsa
2013-07-06

  själensfrihet
Kram
2013-07-06

  ULJO
Ibland är det skönt att få skriva av sig, allt gott till dig
2013-07-06

  catharina.jerbo VIP
den där kommentaren blev totalfel!! det skulle vara: <3 i massor!!!
2013-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP