Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BerUsande

 

 

Det isar sig längst högsommarkusten, löven faller och sanden

blir inte ren och vit

rösterna är hårda och gardinerna är stramt neddragna

villa dig in i päronsplitt, storstrut och Magnum hallon

 

 

jag har brasa i eldstaden och tankarna brinnande

vildstänkta och en smula grånande

 

liv ter sig så.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-12 22:15



Bookmark and Share


  Anita Westin
Tycker mycket om det jag läser av dig. Den här bokmärker jag.
2013-07-18

    ej medlem längre
o-undvikligen
2013-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP