Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rubin

Bli vid mitt

 

samman hör dagarna och jag vill

följa dem, en i tagen och jag vill

inte samla dem innan de brunnit

 

jag vill värmas vid dem den sekund som är.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-15 09:15



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Carpe Diem! Väldigt fint fångat i din text!
2013-07-15

  Gerd Vading
Lev i nuet! Så fint du fångat det.
2013-07-15

    ej medlem längre
Flyktigheternas
försvarare
i god mening.
2013-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP