Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonens sommar fantasi

Jag vaknar upp klockan 09:30.
Vill vakna med att du ligger brevid mig och kysser mig på kinden och smeker mig ömt, viskar: God morgon finaste.
Gå ut i köket och fixa frukost till altanen där ute.

Höra fåglarna kvittra.
Vill känna vinden slå.
Och se den grönska som växer.

Ser att du och hunden kommer ut.
Ditt rufsiga hår smeker vinden ömt.
Hunden myser vid mina ben.

Bara känna lantluften en stund.
Höra hur du prata på och jag ler men svarar samtidig.
Men allt är bara morgonens sommar fantasi.

Jag står vid balkong dörren.
Vinden slår och jag hör massa bilar.
Du och landet är inte här, inte heller den lilla hunden.




Fri vers (Fri form) av Invisble-girl
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-15 09:52



Bookmark and Share


    Monica Kvist VIP
Mysig liten önskedröm. Önska den tillräckligt ofta så blir den sann. Kram
2014-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Invisble-girl
Invisble-girl