Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Daglega

 

 

ur mörkerskyn

faller vila

 

Flottad genom strömmarna

 

fukt ur fukt och

det  lena regngräset

 

(runt om händer som bär)




Fri vers av Yrre VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-07-15 10:55



Bookmark and Share


  ULJO
Som vanligt kvalitet i dina ord
2013-07-16

  aol
gillas, bra skaldat,
2013-07-15

    ej medlem längre
gemenskap(-at)
2013-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP