Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den där jävla osäkerheten.


Om jag hade vetat
Att kramen då du inte ville släppa taget
Var ett sätt att säga kom hit, stanna och lämna mig inte

Ibland undrar jag vad världen hade varit
Om jag eller du hade uttalat orden
Jag hade på min tunga
Under så många år

Om vi hade vågat
Du eller jag

Den där jävla osäkerheten

Om du hade vetat
Den gången du torkade mina tårar
Att för mig hade allt fått en ny mening
Med dina armar kring mina axlar

Om vi hade talat klarspråk med varandra
Hade din hand i min blivit så mycket mer

Om vi hade vågat
Du eller jag

Den där jävla osäkerheten




Fri vers av Vivaldi
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-15 17:45



Bookmark and Share


  Sanna i badet VIP
smärtande ord om ett tillfälle som flytt

Bra beskrivet!
2013-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Vivaldi

Mina favoriter
Guldmyntet