Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korp

 

 

Just som en fjädervinge

stilla hovrande

och

 

jag

 

andas där som

 

luft rör sig




Fri vers av Yrre VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-07-16 23:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Och korpen
kraxar stolt
om sig
stora rader
2013-07-26

    ej medlem längre
Du du du..... Vad menas med att vara fri som en lättad fågel. Jo det är att andas genom två öppningar som är där allt finns.
2013-07-23

  ULJO
Så vackert
2013-07-19

  © anakreon VIP
När livet är som närmast.
Calle
2013-07-18

    ej medlem längre
Riktigt fin!
2013-07-18

  Fem hjärtan VIP
Vacker!
2013-07-17

  aol
verkligen vilken känsla jag fick av dikten, tack vännen,
2013-07-17

  Gerd Vading
Fin känsla - haikukänsla.
Så exakt och vackert.
2013-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP