Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hej min lilla solkorv

hej min lilla solkorv

säj hur har du det älskling?

ska vi sova hos dej eller hos mej?
 
världens samlade kärlek är megagigantisk
 
jag älskar när du ler sådär
 
när du är trygg och lycklig. (4 foton)
 
 
Foto
Foto
Foto

 




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 534 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-17 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna