Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi tjugolappar

Det finns två varianter av trasigt folk. Den bästa liknelsen man kan göra är med en söndertvättad tjuga. Ni vet en sån där som man har glömt i fickan på jeansen när man kört dem i tvättmaskinen. Den ena varianten som bara är en kompakt klump med pappersmassa. Sen finns den andra, den som är riktigt trasig. Den faller ihop till ett pulverliknande ludd när du försöker skrapa ut den ur fickan. Men på något vis tycks dessa tjugolappar som trasas sönder, färga fickan inuti. Bara du ser efter innan du slänger byxorna så finns där avtrycket, av den trasige.




Prosa (100-ordare) av LJO
Läst 377 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-21 23:24



Bookmark and Share


  Oliviuus
Åh så vacker
2013-09-13
  > Nästa text
< Föregående

LJO