Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sälja sitt liv

En gammal sikh med kulmage
försöker sälja tre burkar cocacola
till berusade nattvandrare

men har ingen försäljningsteknik

vem vill köpa ett liv
det enda han har
vem är han som

vill sälja?




Övriga genrer av Ingela Svenson VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-01 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP