Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skördeLiE

 

 

Vallfärdar gör jag inte

jag är berest i mina drömmar, har

haven knutna runt midjan och solen  under min ena

arm jag har

gröna fält längst in mot, som ett linne

och sanden silar mina tår

 

jag är jag vartän

brister ut i skratt och tar danssteg bland levnad.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-27 22:12



Bookmark and Share


  Catharina Edin
acceptans och glädje, läser jag -
2013-07-30

  poetryGirl
livfull!
2013-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP