Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bambulans igen, denna gången kärlkramp.


Zon

 

 

Finns det vita invävt i det svarta så att det

liksom blandar sig och häller ut sig över det som var ingenting men

nu sakteligen hittar form

även grå kan vara en norm.




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-07-29 07:52



Bookmark and Share


  Catharina Edin
mycket bra!
2013-07-30

  Ewa-Britt Nilson VIP
Allt kan olika
färg ge, som Du
säger bara att
hänga me´!
2013-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP