Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan sentimentalitet

Dessa långa stunder av

solitude

blå timmar, moln och utsikt
från en veranda

svek oss månen i afton
svek mig mannen, allt bär
samma spår


och regnet smattrar på taket

Du är inte min familj,
sa han utan sentimentalitet

du är inte min familj
vad som varit är inte
vi kör ut nu
på andra sidan tunneln

i en annan sorts värld
där stormar och ösregn
avlöser varandra

och regnet smattrar

på taket




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 7 personer
Utvald text
Publicerad 2013-08-14 18:54



Bookmark and Share


    Bellissima
Vackert o dystert.
2013-09-10

  Anya VIP
Tycker om rytmen i denna. Läste den högt! Innehållet är sorgset med en ton av svek.
2013-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP