Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
annelie


Är jag en lort eller jag en skit för dig

I dag tyckte jag att du behandlade mig som skit.
Tror du jag är blind. Jag ser mer en du tror.
Jag såg dina och min arbetskompis sms .

Tror du inte jag har känskor för dig eller vad då.
Först visar du mig din kärlek
sen samma kväll var du hos henne och drack kaffe sa du.

Men det tror jag inte på, som jag råkar se dina sms till min arbetskompis...
vad är du för någon. Förklara det för mig personligen tack.

Man behalar inte mig på ditt sätt vi har ju haft det skönt tillsammans sen vända du kappan efter vinden...

Är min arbetskompis bättre att prata med som hon är singel....


Jag behöver ditt stöd och ingen annans stöd..

Tänk på vad du håller på med och var rak och och ärlig mot mig.

Jag är ingen man leker med...


Jag behöver din kärlek och stöd nu....

Är väldigt ledsen just nu......
Hoppas du tar dig tid att prata med mig





Fri vers (Fri form) av anita VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-30 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP