Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aamurukous



Herra pyhä Taivaallinen Isä

tarvitsen Sinua tänä päivänä

Avaa silmäni näkemään

lähimmäisen joka tarvitsee minua

Herkistä korvani kuulemaan

mitä Sinä puhut minulle

Ohjaa askeleitani

kulkemaan Sinun tietäsi

Kosketa minua pyhällä Hengellä ja tulella

että voisin levittää Kristuksen tuoksua ympärilleni

Anna minulle Sinun rauhasi

mitä maailma ei voi antaa

Jätän kaikki rakkaani ja itseni

sinun haltuusi rakas Jumala





Fri vers av maija tuori
Läst 279 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-04 12:06



Bookmark and Share


  walborg
Underbart vackert språk - varmt tack.
2013-08-11
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori