Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Semester med båttur

Hej igen,

 Det här kortet skickade jag hem till mamma och pappa. Skrev att vi hade sååå trevligt och att vi fått följa med på en båttur med några vänner under en hel dag och med övernattning. För säkerhets skull skrev jag att Anna och jag delade hytt.

Jag berättade inte om Ricky och hans trista one in-one out teknik. Men det var en rätt mysig resa i alla fall. Det var lite häftigt med allt turkost vatten, båtens gungning, dopp i havet från båten och all sol som lyste över oss hela dagen.

Tyvärr blev jag sjösjuk på utresan och satt och spydde i en blå hink i flera timmar. Skaldjuren de hade lastat på tittade jag inte ens åt. Men när vi sen lade till för natten ute vid den där lilla ön, hämtade jag mig rätt fort. Några drinkar senare var jag fit for fight igen, och kunde delta i festen. Men en sak säger jag bara, jag kommer aldrig mera dricka Long Island Ice Tea igen. Hur fan kan man blanda en drink med vodka, gin, rom, tequila och cointreau i samma glas?

Båthelvetet var rätt trångt, särskilt på toaletten. Duschen funkade sådär, och den gamla hårtorken tog en timma på sig för att torka mitt hår, knappast nån lyx.

I alla fall, jag hade en sarong på mig till kvällen, bh- och troslös. Kände att jag blev lite uppkåtad av att stryka runt männen nästan naken. Ricky följde mig in på toaletten redan före maten, dreglande av upphetsning. Han drog upp mig mot tvättstället och slätade av mig med styrka. Jag besvarade kyssarna och gjorde samtidigt klart att jag ville mer genom att lyfta och kränga upp sarongen. Ricky bara stirrade. När han väl fattat kom han ur byxorna med raketfart, böjde mig bakåt mot spegeln och bara gled in i mitt plaskvåta kön. Men det blev tydligen too much för lille Ricky. Jag hade knappt börjat gå igång innan han plötsligt stönade till och kom i några krampande stötar. På natten sen i hytten, var han på fyllan och körde på utan varken fantasi eller riktig stake. Så det sexet hade jag gärna klarat mig utan.

Efter att vi angjort bryggan dagen efter tjatade han hål i huvudet på mig att jag bara måste bli fotograferad med båten som bakgrund. Jag hade ingen lust, tycker såna där foton är larviga. Men sen när jag kom att tänka på att mamma och pappa kanske skulle tycka att det var ett bra motiv för vykort, lagom präktigt så ändrade jag mig. Ricky trodde väl att det var han som hade fått mig att ändra mig, poor fellow.


Tjing!

 




Prosa (Kortnovell) av Elina Vacker
Läst 346 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-05 14:51



Bookmark and Share


  Tess74
Lysande :)
2013-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Elina Vacker
Elina Vacker