Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Semesterutflykt till Fallos in Terra

 

Jo, igår var det utflykt till det kända utflyktsmålet Fallos in Terra, alldeles utanför Rovinj på vägen mot Vrsar.
Längst ut i viken finns ett röse med egendomliga stenformationer.

Det berättas att stenarna tillkommit under hednisk tid, då traktens unga män deltog i en tävling i vem som kunde få den kraftigaste erektionen. Byns medlemmar samlade sig i ring, medan byäldsten lät de yngre männen lägga sig på rygg i strandbrynet. De äldre kvinnorna nynnade på en entonig melodi medan de gamla tandlösa gubbarna bankade rytmiskt på sina djurhudsförsedda trummor.

Medan de unga männen runkade upp ett duktigt stånd, placerades byns vackraste oskuld i mitten, i det som på fotot påminner om en vaginaformad skål. Hon skulle iklädas röda kläder men fick inte bära några underkläder.
Byäldsten gick sedan runt bland männen och lade stenar vid sidan om de erigerade lemmarna, och byggde på så vis upp ett antal torn för att mäta ut längden på de stolta praktkukarna. Den unga oskulden fick sedan gå runt bland männen och mycket försiktigt sätta sig en kort stund på deras ansikten för att ytterligare hetsa dem till än oanade höjder, innan hon fick bestiga den ene efter andre i den starkt ceremoniella ritualen. Hon hade bara en kort stund på sig att känna vilken lem som uppfyllde henne med den saligaste känslan. Där fick hon stanna och inför stammen visa att hon tillsammans med den mannen kunde befrukta livets och stammens fortsättning.  Efter att samlaget avslutats blev hon och mannen uppburna till fullvärdiga medlemmar i stammen. Veckan därpå frambars ytterligare en oskuld till Fallos in Terra, och proceduren upprepades.

Än idag letar sig kåtstinna ungdomar ned till strandremsan och inviger varandra i samlivets mysterier, även om några stentorn inte längre byggs..

Och här sitter jag. Omgiven av ett knippe rejäla kukar. Med min röda klänning. Utan trosor. Jag hade gärna velat vara med på den här häftiga ritualen, den triggar min erotiska fantasi. Oavsett hur jag skrevar med brunbrända ben, så kommer ingen och tar mig.       

Ha det gott!


                              @




Prosa (Kortnovell) av Elina Vacker
Läst 435 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-08-05 16:14



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken fantastisk historia! Tänk om någon hade kommit och tagit dig. Troslös som du var.
2013-08-09

    ej medlem längre
Out-fuckling-standing
2013-08-05

  Tess74
Kan inte göra annat än att le åt dig och din underbara humor och ironi! Du är grym
2013-08-05

  erkki
Trevlig kunskapsförmedling! Äveni höga Nordentravar man stenar. Främst på åkrar. Symboliken har paralleller då stenarna är mdeller av samma sak. Måtte symbolen ge resultat!
2013-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Elina Vacker
Elina Vacker