Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hastigt framkommen dialog på jobbet. (där allt kan hända)


Sant & falskt.

Du sade (efter en lång utläggning)
"här pladdrar jag och far med osanning"

Jag svarade då,
- "det var ingen lögn, det var en lång väg till sanningen".

Vi skrattade och log, sen tog rutinerna över igen.





Prosa av ~Leonardo~
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-08 19:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kul om att ljuga sig fram... till sanningen:-)
2013-08-09
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~