Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattendraget

Denna morgon stilla

går jag mot vattendraget

där varken törst eller tid finns




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-11 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP