Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonbön


Kära Gud
heliga himmelska Far
jag behöver Dig i dag

Öppna mina ögon
att jag kan se
mina medmänniskor
som behöver mig

Gör mig lyhörd
att jag kan höra
vad Du vill säga till mig

Led mina steg
vandra på Din väg
vidrör mig med
den heliga anden

Ge mig Din frid
som världen
inte kan ge

Jag lämnar
alla mina kära
och mig själv
i Dina trygga händer






Fri vers av maija tuori
Läst 427 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-08-11 16:35



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Så välformulerad den ör, din bön!
Vackra ord till Gud. Jag uppskattar bönen.
2013-09-08

    ej medlem längre
Amen :)
2013-08-30

    ej medlem längre
tack
2013-08-18

  walborg
Amen
Tack för fin bön
2013-08-11

  anits VIP
Vacker bön, som jag instämmer i.
Amen!
2013-08-11

  Bibbi VIP
Amen!
2013-08-11
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori