Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 11.8.2013



Älä pelkää yksinäisyyttä

hiljaisuudessa

voit kokea syvemmin

minun läheisyyteni




Fri vers av maija tuori
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-11 22:12



Bookmark and Share


  Minkki VIP
lohdutuksen sanat, totta - hiljaisuus puhuu, runosi puhuttelee
2013-08-16

  walborg
Kiitos Sinulle!
2013-08-11
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori