Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

överplanerat, javisst

sommaren kom
förväntningarna var hyfsat stora

några kortare besök av barn och vänner
sedan besöken som varade lite längre

en vecka med fem människor
som överlappades av ett nytt besök på en vecka

hur tänkte vi
rätt trötta när alla lämnat oss

åter i tvåsamheten som också kräver sitt
söker stunder med mig själv

lärdom
lugna ner dig!




Övriga genrer av Fräkniga svanen
Läst 271 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-12 21:17



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
fin iakttagelse!
2013-08-18

    Katta70 VIP
Man blir liksom "överbelamrad".
Hoppas hösten ger dig tid för lite vila.
2013-08-18

    Katta70 VIP
Om när viljan blir större än själen riktigt orkar.
Igenkänningsfaktor, javisst.
2013-08-18

  träsnidaren
Kloka ord.
2013-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Fräkniga svanen
Fräkniga svanen