Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
annelie


Tänkte ringa dig

I dag skulle jag åka upp och kolla djurmoklack men kom halvägs upp ,
då jag inte vågade åka mer.

Jag tänkte ska jag ringa just dig , men jag vågade inte bara för jag var feg.

Vád skulle du ha sakt om jag hade ringt dig och frågat dig om hjälp.

Nej jag kan inte eller skulle du ha tagit dig tid att prata?

Jag undrar vad du har tagit vägen som du bara försvan på fecebook utan
en förklaring varför.

Snälla hör av dig.

Jag saknar dina ord.




Fri vers (Fri form) av anita VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-15 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP