Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan du sluta få sms när jag väntar på svar?

För jag tror att det är han hela tiden och det gör sjukt jävla ont.
När man har fel.
Idiot.




Fri vers (Modernistisk dikt) av HannaBlom
Läst 342 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-15 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HannaBlom
HannaBlom